avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Auto-intermediar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Auto-intermediar

Buna seara. Acum aproximativ 2 luni jumatate am cumparat un autovehicul , fiind prima mea masina cumparata fara sa ma informez despre procedurile legale pentru achizitionarea unui autovehicul inmatriculat in romania am acceptat sa cumpar masina printr-un intermediar.
Acest intermediar a cumparat masina de la Proprietarul din acte cu 2 saptamani inainte sa o cumpar eu. Acest intermediar a primit toate actele si certificat fiscal dar el nu cred ca a impus masina la primarie...... Eu am cumparat masina fara fiscal. Ce pot face in acest caz pentru ca de atat timp tot am insistat sa imi ofere fiscal, acum acest intermediar nu mai e de gasit???? Am cautat proprietarul din acte iar el mia zis ca nu poate sa ma ajute pentru ca masina nu mai e in evidenta lui fiscala.
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
Claudiu96G, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:05, 13 Noiembrie 2018
Proprietarul din documen0tele vehiculului nu mai poate sa va prezinte certificat fiscal si fisa de radiere auto pentru simplul motiv ca acesta pentru stopare impunere obligatii aferent auto,
imediat dupa tranzactionare a solicitat radierea auto de pe rolul sau fiscal
In situatia prezentata aveti varianta fie notificati oficial vanzatorul cu obligatia prezentarii certificatului fiscal si a fisei de radiere auto sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta fie,adresati cerere catre instanta de judecata sa dispuna obligarea vanzatorului sa va puna la dispozitie documentele necesare incheierii contractului de vanzare cumparare auto si pentru inmatricularea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal autovehicul FlorinGiorgian FlorinGiorgian Buna ziua, am achizitionat din Prahova un autovehicul in luna Aprilie 2018 de la un intermediar, acesta a zis ca imi va trimite certificatul fiscal urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal crtsorin crtsorin Buna ziua. Am si eu o intrebare inlegatura cu inmatriculatul unui vehicul pe care l-am cumparat de la o persoana care l-a adus din olanda iar acuma nu mai ... (vezi toată discuția)
Impunere auto taxe si impozite dancluj dancluj In 19.01.2015 s-a vindut un autoturism VW de catre proprietar(din jud.Prahova),masina a fost scoasa de la primarie(banuiesc ca pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)