avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare auto

buna seara.sunt intr o mare incurcatura si simt ca nu o pot rezolva,daca ma pute ti ajuta cu niste sfaturi.am cumparat o masina de la un as zis vanzator , in sensul ca am toate actele masinii in original,taxa de mediu este platita si nerecuperata si verificat de mine.m am dus cu el la fiscal si surpriza .sotia lui[ca pe numele ei este masina]are buletinul expirat.eu ca un om de credinta iam dat banii,asteptind perioada de eliberare un nou c.i..am un sentiment rau in sensul ca nu vrea sa mi dea fiscalul.CE POT SA FAC pe cale legala/ multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:12, 12 Iulie 2014
Asa zisul vanzator este ultimul proprietar inregistrat in cartea de identitate a autovehiculului ?
Ati cumparat auto prin incheierea de documente legale,sau dar ati dat banii,urmand sa incheiati ulterior formalitatile ?
OK.masina este pe numele sotiei lui din 2008.am intocmit act de v-c redactat .Cum bine am inteles[dar prea tarziu] acesta este insotit de fisa de inmatriculare pe care el trebuie sa puna viza din partea lui si fisa lui fiscala,acte care trebuie sa ajunga la mine pt a o putea trece si eu la adm.fin.de care apartin.Constat ca nu pot inmatricula masina pe numele meu. Este ultimul vanzator[in cartea masinii]Turbez ,nu mai pot,sotia a intrat in panica.[si pt. noi este si o gramada de bani]...cui si cum sa ma adresez VA ROG MULT MULT...
Initial discutati temeinic cu vanzatorul,pentru finalizare procedura tranzactionare autovehicul,
clarificati concret termenul de punere la dispozitie fisa de inmatriculare
Unde ati incheiat documentul de tranzactionare autovehicul in lipsa fisei de inmatriculare ?
Daca vanzatorul nu se achita de obligatii,notificati oficial cu obligatia finalizarii procedurii,sub sanctiunea suportarii costurilor aferente solutionarii in instanta de judecata
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparat auto taxa recuperata, fiind asigurat verbal ca este nerecuperata (760 euro) zmc37 zmc37 Bună ziua, În urmă cu 20 de zile am achizitionat un autovehicul dintr-un alt județ, de la un anume vânzător, ce pretindea că vinde un autovehicul a ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovehicul inmatriculat ro de la proprietar care nu a inmatriculat masina pe numele sau Eugeniu Chelaru Eugeniu Chelaru Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul inmatriculat in Romania. Problema este ca proprietarul actual nu a inmatriculat autovehiculul pe numele ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autoturism amimihal amimihal Buna am achizitionat un atutoturism acum 2 ani de la un \\"prieten\\" nu l-am putut inmatricula intrucat acesta nu a gasit cartea de identitate ... (vezi toată discuția)