avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate laura_lauryk

Activitate laura_lauryk

Răspuns la discuția lndemnizatie copil
Buna ziua am si eu o intrebare unde trebuie sa platesc sa bedeficie de indemnizatie pentru copil...eu am un PFA SI LUCREZ PT MINE
buna ziua, in 2010 am radiat un pfa si anul acesta in octombrie mi-a venit somatie de plata la sanatate pe anii de activitate 2008-2010 . Dar in toata aceasta perioadata nu mi-a venit nicioadata de plata nimic pentru sanatate,si eram si angajat cu contract de munca la o alta companie, ma poate ajuta si pe mine cineva??? este corect??
va multumesc frumos. la porgramul de functionare ma refeream la cel declarat pt autorizatia de functionare la primarie,si nu stiam cum sa declar 8 ore sau 4 pt ca sunt si angajata cu contract de munca ,sa nu am probleme cu cei de la ITM in caz de vreun control. si cu declaratiile la finante.. eu as vrea cu scazmant(nu stiu cum se numeste exact) ,trebuie sa declar,doar ce mi-a iesit certificatul de inregistrare si nu stiu incotro sa o iau. ,finante ,autorizatie de functionare,casa de marcat??
sunt slariata la o firma,dar mi-am deschis si un cabinet de cosmetica ( pfa) ,care sunt avantajele si dezavantajele unei astef de situatii. declararea la finate care este mai profitabila?programul de lucru la pfa 4 sau 8 sa declar? ma poate ajuta cineva in luarea unor decizii? va multumesc
va multumesc. deci cgiar daca angajatorul imi plateste cas prin contractul individul de munca,eu ca si pfa tot trebuie sa platesc?
buna ziua. sunt salariat ,dar doresc sa infiintez un pfa. ce contributii mai trebuie sa platesc catre stat ca si pfa? trebuie sa declar angajatorului ca sunt si pfa? va multumesc