avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate Diasxxx

Activitate Diasxxx

Răspuns la discuția Problema serviciu
Banii nu lipsesc! Nu ma ascund, doar ca nu ma simt prea bine, nu pot sa mai dorm, din cauza ca voi fii cercetata pe nedrept! Sindicatul nostru e degeaba, nu o sa ma ajute nimeni acolo! Ce solutie as mai avea? Vreau doar sa dau declaratia si sa-mi dau demisia! Pot sa imi dau demisia in timpul cercetarii? Multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua! Lucrez la un OP din Arges si luna trecuta am uitat sa trimit un chitantier in valoare de aproximativ 1800 ron! Mi s-a deschis dosar de cercetare interna si o sa vina un control la fata locului! Ce poate sa mi se intample? Mentionez ca nu am luat niciun leu! Eu nu vreau sa ma mai duc la serviciu, mi-am luat medical 10 zile si apoi vreau sa imi depun demisia! Pot sa imi depun demisia si sa nu respect preavizul? Deoarece nici ei nu au respectat contractul de munca, deoarece anul trecut am avut doar platite zilele de concediu si nu am avut nicio zi liberam, plus ca aveam contract 75% din motive de restructurari in firma si lucram si 11 ore fara a fi platita! Multumesc!
Răspuns la discuția Masina cumparata fara fiscal
Pai si daca nu am fiscalul, eu cum pot sa o trec pe numele meu?
Am cumparat de curand o masina, urmand ca dupa cateva zile proprietarul sa imi trimita fiscalul.... Si acum nu mai raspunde la telefon.... Ce pot face? Pot sa procur singur fiscalul, si daca are datorii sa le platesc? Pot trece masina pe numele meu? Pe talon nu scrie "instrainat catre...", sau pot circula asa fara nicio problema? (pe ce perioada?)
Multumesc!