avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate Rasvanh

Activitate Rasvanh

Ptr. AlainCostea, cele 2 din interior chiar poti sa le atingi cu o scandura sunt modelul mare(cam ca cele montate de UTI la metrou) iar cea de la exterior a fost acoperita de un om de bine si a doua zi a fost chemata politia sa ia amprente, iar ieri cineva(probabil cel care a montat-o) lucra la ea asa ca nu este falsa. Si oricum suntem supraveghiati dar nu vreau sa ma supravegheze dansa.

Ptr.Elga50 Daca vor sa vada cine le bate la usa sa se uite pe vizor si daca vor sa stie cine le-a intrat in casa sa si le monteze in interior fiindca vad mai bine si evita sa fie vandalizate.
Pe camera de exterior(care este disimulata intr-un aparat de aer conditinat) se poate vedea 24 din 24 ore cine intra sau iese din bloc, cu cine este, etc. Nu avem de gand sa fim filati zi de zi de o persoana.

Pentru ynocentta Bun, pentru ce mi-ati raspuns va multumesc dar intrebarea era : Daca are voie, fara permisunea Asociatiei de locatari, sa-si monteze camere de supraveghere pe proprietatea comuna a Asociatiei.
Va multumesc
1. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la parter avem o vecina care a montat, pe holul de acces chiar in fata liftului, o camera de suprveghere care, zice dansa, vizualizeaza zona din dreptul usii dansei. Intrebare: are voie sa beneficieze de spatiul comun al Asociatiei de proprietari fara acordul acesteia?
2. Aceeasi vecina a disimulat intr-un aparat de aer conditionat, exterior, o camera de luat vederi indreptata spre intrare din spatele blocului(poate vedea pe toti cei care intra si ies din bloc, si cred ca si de la scara vecina. Intrebare: are voie sa ne urmareasca activitatea celor din bloc si nu numai?