Buna ziua,
as dori sa stiu daca pot inchiria masina proprietatea firmei dpdvL,contra cost, unei asociatii pe o perioada determinata, neavand caen pentru inchirierii.
daca nu cum as putea proceda ?
multumesc anticipat
Buna ziua , doresc sa import din afara UE camere CCTV de supraveghere , imi puteti spune va rog daca am nevoie de vreo autorizatie speciala pentru comercializarea acestora pe teritoriul romaniei? Camerele respecta standardele CE , iso etc
va multumesc
Buna ziua ,
doresc sa import butelii de voiaj din afara UE, ma poate lamuri cineva pe scurt ce norme europene trebuie sa respect? la ce standarde mai exact trebuie sa fie facricate si ce marcaje trebuie sa fie imprimate pe ele!
va multumesc anticipat!
intrebare
daca sunt microintreprindere deja si vars 25000 euro cap. social , pot trece la 16% sau trebuie sa fie societate nou infiintata?
ca sa pot oferi consultanta (domeniul IT) pe langa codul caen 6202 , am nevoie de cursuri speciale sau de vreo autorizatie?
am un certificat de competenta digitale? ma ajuta cu ceva?
multumesc
in raspunsul care l-am primit de la institutie precizeaza ca a fost amendata contraventional si precizeaza si suma cu care a fost amendata , dar dupa cum v-am zis , vreau sa stiu daca se poate verifica , si daca ar fi adevarat ca nu a fost sanctionata , ramane asa in plop? dupa mine e un fel de fals in declaratii..sau in acte oficiale , ma rog ...
Buna ziua , am facut o sesizare catre mai multe institutii publice in legatura cu activitatea ilegala a unei societati comerciale (care m-a afectat si pe mine) , am primit raspuns in termenul legal cu "solutionarea temporara a problemei" si anume amenda (destul de maricica). Nu vreau sa intru in prea multe detalii dar neoficial am aflat ca societatea nu a fost amendata de catre una din institutii.
Intrebare : Am dreptul sa cer o dovada/copie proces verbal sa fiu convins ca institutia si-a facut treaba?
Buna ziua ,
astazi am primit o instiintare de la banca cum ca m-i s-a pus poprire pe cont de catre primarie , neavand amenzile platite.
Tin sa precizez ca din 2007 de cand am luat prima amenda nu am fost instiintat de existenta amenzilor si nici de infiintarea popririi.
-banii din cont care au fost blocatii sunt primiti din alt cont de la un parinte si aveau alta destinatie, nu sunt banii mei personali.
-am amenzi de peste 5 ani , se pot prescrie?
-cum as putea scapa de poprire?
-se poate restitui suma poprita?
-au procedat corect cei de la primarie ? sa imi puna poprire fara sa ma instiinteze?
astept un raspuns si o solutie va rog
multumesc anticipat