Buna ziua , am facut o sesizare catre mai multe institutii publice in legatura cu activitatea ilegala a unei societati comerciale (care m-a afectat si pe mine) , am primit raspuns in termenul legal cu "solutionarea temporara a problemei" si anume amenda (destul de maricica). Nu vreau sa intru in prea multe detalii dar neoficial am aflat ca societatea nu a fost amendata de catre una din institutii.
Intrebare : Am dreptul sa cer o dovada/copie proces verbal sa fiu convins ca institutia si-a facut treaba?
in raspunsul care l-am primit de la institutie precizeaza ca a fost amendata contraventional si precizeaza si suma cu care a fost amendata , dar dupa cum v-am zis , vreau sa stiu daca se poate verifica , si daca ar fi adevarat ca nu a fost sanctionata , ramane asa in plop? dupa mine e un fel de fals in declaratii..sau in acte oficiale , ma rog ...
Insa va puteti adresa institutie ierhic superioare celei care a efectuat controlul si sa va exprimati nemultumirea cu privire la control efectuat de catre aceasta.