avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate CazacuAdrian

Activitate CazacuAdrian

Buna ziua,

As dori sa incep sa comercializez bauturi alcoolice sub forma de marturii pentru nunta (vin spumant, vin, tarie (whiskey, palinca etc) ).

Am tot cautat pe net, insa nu am reusit sa ma lamuresc care sunt costurile pentru obtinerea autorizatiilor de comercializare alcool, care din cate am citit, sunt valabile 1 an de zile.

Ma puteti lamuri va rog?

Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Sfaturi forma infiintare firma
Va multumesc pentru sfaturi. Intre timp am mai "sapat" si am gasit ca orice firma, de la 10.08.2013, la inregistrare, va fi incadrata la microintreprinderi, cu 3% din venit (fara posibilitatea de a alege 16% din profit), pana cand atinge plafonul din cifra de afaceri de 65 000 EUR.

Imi puteti confirma acest lucru?

Va multumesc!

Buna ziua,

Doresc sa imi deschid o firma care se va ocupa de vanzare de calculatoare si periferice, precum si birotica. Vom targeta firme mici si mijlocii ca si clienti, insa vom dori sa vindem si cu amanuntul, la persoane fizice.

As dori sa va intreb ce forma juridica credeti ca ar fi mai potrivita pentru deschiderea unei astfel de firme? As dori sa mentionez ca am sub 35 de ani si ar fi prima firma, asadar m-as incadra pentru un SRL-D.

Iar in ceea ce priveste furnizorii, exista posibilitatea sa accepte o modalitate de plata, astfel incat sa accepte plata la livrare si sa nu fie cazul ca macar pentru inceput, sa nu fim nevoiti sa ne facem stocuri? (in regim de dropship).

Va multumesc anticipat!

Cu stima,
Adrian Cazacu