avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate daniroxana

Activitate daniroxana

Răspuns la discuția Casa copil
Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția Casa copil
Daca Am inteles bine dvs ma sfatuiti sa fac partajul, sa ii dau partea lui ca sa rãmân cu casa Pt ca, daca II trec fetei tot io poate lua, nu?
Discuție Casa copil
Buna ziua. Numele meu este Gabriela. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr o problema. Sunt divortata din 2008, avem impreuna un copil de 14 ani si o casa, nu am facut partajul, mentionez ca, copilul este spre ingrijire dat lui. El a avut o firma iar acum firma de lizing l a bagat in lichidare .Problema este ca ma presioneaza sa îi trec casa fetei ca sa nu ramana pe drumuri .Pt ca spune el executorul poate sa io execute.Daca eu fac acest lucru in sec nr 2 el va vinde casa si eu nu vreau acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac?
Răspuns la discuția Sentinta dosar penal
multumesc frumos.
Buna ziua.Cumnata mea a avut un proces penal fiind acuzata de tentativa de omor cu premeditare.tribunalul ia dat o sentinta de 3 ani cu suspenade plus cateva restricti,sa plateasca daune morale si materiale victimei plus cheltuieliile de spitalizare si de judecata.intrebarea mea este daca trebuie sa le plateasca acum sau cand sentinta va fi definitiva si irevocabila pt ca deocamdata nu se stie daca parchetul sau victima va face recurs si care ar fi bine sa o plateasca prima si mai repede.multumesc anticipat.