avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sentinta dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sentinta dosar penal

Buna ziua.Cumnata mea a avut un proces penal fiind acuzata de tentativa de omor cu premeditare.tribunalul ia dat o sentinta de 3 ani cu suspenade plus cateva restricti,sa plateasca daune morale si materiale victimei plus cheltuieliile de spitalizare si de judecata.intrebarea mea este daca trebuie sa le plateasca acum sau cand sentinta va fi definitiva si irevocabila pt ca deocamdata nu se stie daca parchetul sau victima va face recurs si care ar fi bine sa o plateasca prima si mai repede.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: daniroxana , utilizator 02:06, 14 Iunie 2014
Este necesar sa astepte pana hotararea ramane definitiva
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pt lovire emil00099 emil00099 buna ziua !am dubla fractura de maxilar <in urma unei lovituri cu o bara metalica>si azi am fost la iml pt certificat care am inteles ca este gata in ... (vezi toată discuția)
Muscatura de caine Claark Claark Buna ziua! Colegul meu are domiciliul la tara. Are o caine, care a muscat acum patru zile o vecina de-a lui. Vecina se plimba pe strada, cainele era acolo ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor valy_gaby94 valy_gaby94 Tentativa de omor, victima in stare critica, transportata la spitalul judetean, care , dupa ce il tine in stare tot mai grava,dupa 6 zile il trimite la Iasi( ... (vezi toată discuția)