avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate dor73

Activitate dor73

Răspuns la discuția Taxa de timbru - recarosare
Da , sigur ca am discutat cu vechiul proprietar si bineinteles am dat un pret pe masura , insa cel care mi-a vandut mie masina nu mi-a precizat ca este in demers de recuperare a taxei . asa ca dupa ce am inmatriculat-o pe numele meu la o luna el si-a recuperat taxa , iar eu am aflat abia acum dupa ce am facut toate demersurile pt recarosare. Dar logic nu ar trebui sa mai platesc nimic deoarece e ca si cum as fi tot eu numai ca m-am imbracat cu o haina noua . Ce parere aveti?
Răspuns la discuția Alocatie copii
Multumesc mult pentru indrumari. Cu siguranta ne sunteti de mare ajutor.
Discuție Alocatie copii
Buna seara! In 25 dec. 2012 fetita mea a implinit varsta de 18 ani ,dar era eleva in clasa a XII-a . Mai avea dreptul sa primeasca alocatieinsa nu a mai primit nimic.Unde ar trebui sa ma adresez si ce ar trebui sa fac pt. ca sa recuperez banii care i se cuvin , deoarece a terminat liceul si nu a mai primit nimic ? Multumesc!
Răspuns la discuția Taxa de timbru - recarosare
Da am cumparat o masina tot fiat stilo corespunde cu masina pe care am avut-o si cu care am avut accidentul. Deja cei de la RAR mi-au dat aprobare insa nu pot sa-i fac noua carte de identitate in care trebuie sa-i modifice seria caroseriei si culoarea deoarece cei de la politie imi solicita taxa de timbru si abia apoi sa-mi elibereze CIV.
Buna ziua! Am cumparat un fiat stilo din 2003 care avea platita taxa. Am inmatriculat-o pe numele meu , apoi am avut un accident.Am recarosat masina , am trecut si de RAR , iar apoi am fost informat de la politie ca trebuie sa platesc taxa deoarece proprietarul anterior a recuperat taxa la o luna dupa ce mi-a vindut-o mie iar eu nu am aflat decat in momentul cand am fost la politie cu actele de recarosare. Ce pot sa fac in acest caz ?