avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletacina

Activitate nicoletacina

Vreau sa fac negative, adică sa vând în magazin on line melodii fără solist, tip karaoke. Cum le pot vinde? Am nevoie de a plăti drepturi de autor pe piese? De ce cod caen am nevoie?
Răspuns la discuția Srl, casa de marcat?
Mulțumesc frumos, și numai bine!
Am avut un II cu norma de venit. În 2016 l am închis și am trecut la Srl. În acea perioada nu m a obligat sa plătesc contribuția la pensie. Acum m au chemat la fisc și m au pus sa fac declarația, cum ca trebuie sa plătesc 2600 lei, pentru 2015.De ce? Dacă atunci nu era obligatoriu!
Suntem o formație și vrem sa cantam la nunti. Ne am înființat un srl, avem pentru colegi,registru de zilier. Pentru a da o factura și chitanță la o pers. fizica, trebuie sa am obligatoriu și casa de marcat? În afara de avans cum le iau banii dimineața, pe rest de plată? Pana la ce suma pot primi bani Cash?
As dori un sfat in realizarea acestei activitati. Am de-a-face cu ministerul inv si culturii?Vreau doar sa am un grup de profesori(sau cel putin certificat de competente)care sa indrume copiii in invatarea unui instrument muzical,sau perfectionarea calitatilor vocale,numai ca hobby,dar contra cost.Ce pasi sa urmez?
cine imi da autorizatia de functionare?Multumesc frumos!