avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea unei i.i. cod caen 855 (alte forme de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea unei i.i. cod caen 855 (alte forme de invatamant)

As dori un sfat in realizarea acestei activitati. Am de-a-face cu ministerul inv si culturii?Vreau doar sa am un grup de profesori(sau cel putin certificat de competente)care sa indrume copiii in invatarea unui instrument muzical,sau perfectionarea calitatilor vocale,numai ca hobby,dar contra cost.Ce pasi sa urmez?
cine imi da autorizatia de functionare?Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Cursuri de muzica in cadru organizat Diamonds Diamonds Buna ziua, As dori sa infiintez un atelier de muzica in care sa tin cursuri de muzica (teorie, canto, optional istorie muzicala si instrument) pentru ... (vezi toată discuția)
De ce am nevoie ca sa infiintez pfa eleonard eleonard Intentionz sa-mi fac un pfa. Puteti sa-mi spuneti si mie ce acte imi trebuie si unde trebuie sa merg? Sediul ar trebui sa fie in Bucuresti dar nu am buletin de ... (vezi toată discuția)