avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... De ce am nevoie ca sa infiintez PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

De ce am nevoie ca sa infiintez PFA

Intentionz sa-mi fac un pfa. Puteti sa-mi spuneti si mie ce acte imi trebuie si unde trebuie sa merg? Sediul ar trebui sa fie in Bucuresti dar nu am buletin de Bucuresti ci doar viza de flotant. Se poate doar cu viza sau trebuie sa-mi schimb buletinul? Sunt profesoara de muzica si pfa-ul ar fi in acest domeniu pentru a da lectii particulare de muzica/instrument. La inceput trebuie sa spun ce profit voi avea?Cum se calculeaza impozitul pe venit daca nu stiu cati elevi voi avea , cat profit sau daca voi avea profit?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 00:03, 1 Decembrie 2014
Primul pas pentru înfiinţarea PFA este verificarea numelui sub care veţi dori să activaţi şi rezervarea lui în Registrul Comerţului.
Al doilea pas este depunerea cererii de înregistrare, la Registrul Comerţului, şi celelalte cereri.
Trebuie sa pregătiți un dosar care sa conțină: copie CI, copie dupa un document care sa ateste dreptul de folosința asupra sediului profesional ( ctr de vinzare-cumparare, ctr închiriere, ctr comodat).
Va trebuie Declaratia pe propria răspundere care să ateste îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare prevăzute de legislaţia In domeniu si copii după documentele care atestă pregătirea profesională şi, dacă este cazul, după experienţa profesională, precum diplome, certificate sau adeverinţe prin care se dovedeşte absolvirea unei instituţii de învăţământ, certificatul de calificare profesională, certificatul de competenţă profesională, cartea de meşteşugar, carnetul de muncă al solicitantului etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pfa kilo1 kilo1 Buna ziua, doresc sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru deschiderea unui PFA (meseria de alpinist utilitar) si care ar fii darile,catre stat,obligatorii. Cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pentru service calculatoare AdrianM7 AdrianM7 Buna ziua, am 21 de ani, sunt student la zi si sunt angajat la norma de 6 ore/zi ca lucrator comercial intrun magazin de haine. As dori sa infiintez un PFA ce ... (vezi toată discuția)
Pfa - comert ambulant borsh07 borsh07 Buna ziua, Ma intereseaza ce fel de activităti comerciale poate desfasura o PFA? In special fabricarea si comercializarea ambulanta a bauturilor din fructe ... (vezi toată discuția)