avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate noriszah

Activitate noriszah

Cu cale de atac odată cu fondul cauzei. Ce înseamnă şi ce pot face ?
Bună seara !
Instanţa a amânat deliberarea. Este vorba de un abuz la o cerere cu valoare redusă din partea unei firme de electricitate. Cu cale de atac odată cu fondul cauzei. Ce înseamnă şi ce pot face ?
Răspuns la discuția Alocaţie copil dupa 18 ani.
Care este temeiul legal care le da dreptul sa tergiverseze depunerea cererii pentru obtinerea drepturilor restante ? Lege, Monitorul Oficial ?
Alocaţie copil dupa 18 ani. Am discutat azi cu cei de la Agentia de plati Gorj si mi-au spus ca sa depun cererea după 15 septembrie cand incepe şcoala si vor vira banii retroactiv. Eu am adeverinta si cererea si vreau sa o depun luni deoarece nu amprimit banii de 4 luni de zile . In cerere spune clar ca daca nu renunt la şcoala sa anunt. De ce se tergiverseaza drepturile copilului pe perioada vacantei respectiv dupa ce a implinit varsta de 18 ani pana la inceperea cursurilor pe 15 septembrie ?
Răspuns la discuția contestația în anulare divort
Multumesc pentru raspuns, Am vazut azi ca instanta a respins apelul de divort ca nefondat .Definitiv. Care sunt caile de atac pana la urma conform noului cod civil: recursul.......contestatia in anulare etc... Unii considera ca dupa apel in divort este contestatia in anulare, revizuirea. Care sunt exact caile de atac divort dupa ce instanta a respins apelul ca nefondat, definitiv ?
Care sunt cazurile de acceptare a contestatiei in anulare in procesul de divort?
Am primit raspunsul la apel astfel ; Respinge apelul, ca nefondat. Definitivă. Conform noului cod civil care mai este calea de atac ?
Răspuns la discuția dosar de executare silita
Va multumesc foarte mult. Art. 389 alin. (1) VCPC menționează: “Dacă creditorul a lăsat să treacă 6 luni de la data îndeplinirii oricărui act de executare, fără să fi urmat alte acte de urmărire, executarea se perimă de drept și orice parte interesată poate cere desființarea ei. Este vorbo de niste produse luate de la Altex credit cu buletinul in 2005 pentru care am platit o parte din rate dar au modificat ratekle in mod abuziv si nu am primit nici card. Astept o parere de la dvs,
Am primit o instiintare de executare silita pentru o creanta tocmai din anul din anul 2005. Cum pot sa fac contestatie ? Termenul din anul 2005 pana in anul 2019 nu este expirat ?
Unde se depune cererea de apel divort ? La judecatoria care a dat hotararea sau la Tribunal ? Cine judeca apelul si eventual recursul ?