avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocaţie copil dupa 18 ani.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocaţie copil dupa 18 ani.

Alocaţie copil dupa 18 ani. Am discutat azi cu cei de la Agentia de plati Gorj si mi-au spus ca sa depun cererea după 15 septembrie cand incepe şcoala si vor vira banii retroactiv. Eu am adeverinta si cererea si vreau sa o depun luni deoarece nu amprimit banii de 4 luni de zile . In cerere spune clar ca daca nu renunt la şcoala sa anunt. De ce se tergiverseaza drepturile copilului pe perioada vacantei respectiv dupa ce a implinit varsta de 18 ani pana la inceperea cursurilor pe 15 septembrie ?
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
noriszah, utilizator
Cel mai recent răspuns: noriszah , utilizator 19:06, 30 Iulie 2020
Care este temeiul legal care le da dreptul sa tergiverseze depunerea cererii pentru obtinerea drepturilor restante ? Lege, Monitorul Oficial ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, pentru elevii care au împlinit 18 ani ,nu se acorda ... ordo ordo Bună seara, Pentru elevii care au împlinit 18 ani ,nu se acorda alocatie de stat pe perioada vacantei de vara? În luna aprilie 2022 ,copilul meu a ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Alocatie elev după 18 ani PANITA ROXANA PANITA ROXANA Alocatie elev după 18 ani. Buna seara fiica mea a făcut 18 ani în Aprilie. În Iulie i s-a oprit alocatia, este octombrie, când va primi în continuare ... (vezi toată discuția)