avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie elev după 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie elev după 18 ani

Alocatie elev după 18 ani. Buna seara fiica mea a făcut 18 ani în Aprilie. În Iulie i s-a oprit alocatia, este octombrie, când va primi în continuare alocatia? Menționez ca pe timpul vacantei de vara nu a lucrat, deci a fost în vacanta, în Septembrie reluând cursurile liceului fără intrerupere. Are drept la alocatie și pe timpul vacantei? Când se reia plata acesteia va primi retroactiv ceva? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
PANITA ROXANA, utilizator
Cel mai recent răspuns: PANITA ROXANA , utilizator 15:00, 22 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A depus actele pentru acordarea alocatiei?

Cererea se depune la unitățile de învățământ și este însoțită de copia actului de identitate și de adeverința eliberată de unitatea de învățământ, prin care se atestă faptul că urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, că acestea sunt continuate fără întrerupere și că nu repetă anul școlar.
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc, a fost și a depus la secretariat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație copil Sabinabuzau Sabinabuzau Bună ziua. Fiul meu împlinește 18 ani în februarie. Este în clasa a XI a, așa că va mai fi elev înca un an de acum înainte. Va mai beneficia de ... (vezi toată discuția)
Alocatie dupa 18 ani anamada797 anamada797 1.Dupa implinirea varstei de 18 ani ce trebuie sa fac pentru a primi in continuare alocatie avand in vedere ca sunt eleva la liceu? Ce procedura trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Alocatii elevi peste 18 ani invatamant special LTSEcaterina LTSEcaterina Elevii peste 18 ani care urmeaza cursurile invatamantului liceal special beneficiaza de alocatie in conditiile in care orientarea catre invatamantul special se ... (vezi toată discuția)