avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, Pentru elevii care au împlinit 18 ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, Pentru elevii care au împlinit 18 ani ,nu se acorda ...

Bună seara,
Pentru elevii care au împlinit 18 ani ,nu se acorda alocatie de stat pe perioada vacantei de vara?
În luna aprilie 2022 ,copilul meu a încasat ultima data alocația.In martie a împlinit 18 ani.In urma multor telefoane și mailuri ,mi s-a adus la cunoștință faptul ca în octombrie se vor vira alocațiile restante aferente lunilor aprilie-septembrie...iar zilele trecute ,într-adevăr a întrat alocația,dar doar pe aprilie,mai si septembrie ....în urma unui mail trimis la ajpis cluj,am primit un răspuns sec:pe perioada vacantei de vara ,copiii care au împlinit 18 nu primesc alocatie de stat....As dori sa știu dacă s-a schimbat legea și de când a întrat în vigoare?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Alocatii elev peste 18 ani marghi marghi Buna ziua.M-a rugat cineva sa va intreb,precum a auzit undeva,ca elevii care au implinit 18 ani si li s-a suspendat plata pentru lunile iulie, august si in ... (vezi toată discuția)
Alocatie elev după 18 ani PANITA ROXANA PANITA ROXANA Alocatie elev după 18 ani. Buna seara fiica mea a făcut 18 ani în Aprilie. În Iulie i s-a oprit alocatia, este octombrie, când va primi în continuare ... (vezi toată discuția)
Nedumerire crisant34 crisant34 buna ziua am un baiat de 18 ani , ii implineste pe 4.07.2019, am fost sa depun dosarul pt alocatie, si nu il primesc decat in septembrie, deoarece imi spun ca ... (vezi toată discuția)