Am primit o instiintare de executare silita pentru o creanta tocmai din anul din anul 2005. Cum pot sa fac contestatie ? Termenul din anul 2005 pana in anul 2019 nu este expirat ?
Va multumesc foarte mult. Art. 389 alin. (1) VCPC menționează: “Dacă creditorul a lăsat să treacă 6 luni de la data îndeplinirii oricărui act de executare, fără să fi urmat alte acte de urmărire, executarea se perimă de drept și orice parte interesată poate cere desființarea ei. Este vorbo de niste produse luate de la Altex credit cu buletinul in 2005 pentru care am platit o parte din rate dar au modificat ratekle in mod abuziv si nu am primit nici card. Astept o parere de la dvs,
Cum a spus si domnul avocat, nu lasati timpul sa treca si faceti contestatie.
In cuprinsul ei puteti invoca orice motiv ( cel expus mai sus de dvs., prescriptia, etc.) dar aveti grija cum o redactati sa nu pierdeti.
Daca angajati avocat si o sa castigati procesul puteti obtine si cheltuieli de judecata ( onorariu avocat, etc.) de la partea cealalta.
Cantariti optiunile si decideti ( dar nu prea mult ca aveti 15 zile in care sa depuneti contestatia, calculate de la data la care ati luat la cunostinta de asta, ati primit instiintarea ).
Perimare
Statescu
Buna ziua! Cand m-am dus sa platesc impozitele pt. anul 2016, am constatat ca am de platit o amenda de circulatie, cu data de scadenta 09.10.2009. Conf. ... (vezi toată discuția)
Elucidare poprire
bianca12
Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)