Pai ideea este ca pana in momentul in care s a solutionat dosarul, n-am stiut de existenta a doua polite de asigurare iar doamna care s-a ocupat de acte si de dosar mi-a spus ca suma este cea inscrisa pe polita,20 de mii de euro, acum intrebarea mea este daca ai pot face ceva, practic eu pierd din greseala lor, ce pot face, se poate rezolva pe cale amiabila sau direct in instanta?
Buna ziua, am niste nelamuriri cu privire la o asigurare de viata.
In urma unui deces la locul de munca, am fost sa deschidem dosarul de dauna,suma asigurata si confirmata verbal fiind de 20 de mii de euro, dupa cele 30 de zile s a solutionat dosarul dar surpriza, prima de asigurare fiind de 20 de mii...dar lei, in urma discutiilor cu reprezentatii firmei unde lucra persoana decedata, am aflat ca de fapt, asigurarea medicala este 20 de mii de euro si asigurarea de viata, nenominala este de 20 de mii de lei, problema apare acum, de ce nimeni n a spus nimic, au omis voit sa puna in vedere ca vorbim de 2 polite de asigurare complet diferite si cu sume diferite, ce pot face in acest caz, precizez ca suma nu s a incasat iar daca are vreo importanta, unul din mostenitori, la dezbaterea mostenirii, a renuntat la partea lui de mostenire
Va multumesc mult !
Buna ziua,in decursul zile de astazi un echipaj...bine ascuns si pozitionat neregulamentar m-a oprit si mi-a fost suspendat permisul pt neacordare de prioritate pt pietoni...care pietoni....desi era verde la semafor...se grabeau iar in momentul trecerii mele peste trecerea de pietoni ...acestia deabia pusasera piciorul pe trecere,in contestatie ma pot lega de faptul ca echipajul era ascuns dupa masini si ca stationa intr-o statie de autobuz...perturband astfel bunul mers al traficului in comun,detin fotografii iar pe langa asta...un domn agent...a ridicat tonul la mine si m-a avertizat ca nu am voie sa fac poze,ce pot face?:(
va multumesc