avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate ovibarosanu

Activitate ovibarosanu

Buna ziua.As ruga sa ma ajutati cu o problema.Azi am fost sa achit impozitul pe apartament,teren si auto dar cei de la Primaria Selimbar Judetul Sibiu mi-au refuzat plata pe motiv ca au program la caserie intre orele 08 -10...eu am ajuns in jurul orei 11.30 chit ca programul cu publicul tine mai mult clar(am vrut sa achit pt a beneficia de reducerea acestuia cu 10%).Cui ma pot adresa pentru a se reglementa aceasta problema pentru odata si totdeauna...?Precizez ca pt a achita online din contul personal prin ordin de plata sau mandat postal costurile tranzactiei sunt mai mari ca reducerea aplicata aferenta perioadei...am incercat si aceasta varianta...Va multumesc si astept un raspuns in acest sens
Buna.Locuiesc intr-o localitate langa Sibiu si ma intereseaza daca pot afla daca o fasie de mal de langa un raulet apartine de vreo agentie sau apartine de terenul nostru care este situat chiar langa aceea fasie .Pe harta figureaza ca zona de tufe...ma puteti sfatui unde ma pot adresa cu aceasta problema?Va multumesc
Răspuns la discuția Cota parte teren loc de parcare
da fiecare apartament are o cota parte comuna conform contract .c-v din terenul aceasta 41/1895(aprox.40,169 mp)...este proprietatea tuturor locatariilor...terenul este proprietate privata
Buna ziua.Am si eu o nelamurire...locuiesc intr-un bloc de 48 de aprtamente unde fiecare apartam.are o cota parte din teren aprox.40 mp de apartam(cea ce reprezenta normal un loc de parcare)....este legal sa-mi ingradesc un loc de parcare(fac acest lucru datorita neintelegeriilor dintre locatari...normal toti am avea 1 loc de parcare dar mai avem vecinii cu 2-3 locuri de parcare)...ca sa am trecut pe acte acel loc daca se poate ce pasi ar trebui sa urmez.Va multumesc