avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Refuz incasare Impozit 31.03.2014
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Refuz incasare Impozit 31.03.2014

Buna ziua.As ruga sa ma ajutati cu o problema.Azi am fost sa achit impozitul pe apartament,teren si auto dar cei de la Primaria Selimbar Judetul Sibiu mi-au refuzat plata pe motiv ca au program la caserie intre orele 08 -10...eu am ajuns in jurul orei 11.30 chit ca programul cu publicul tine mai mult clar(am vrut sa achit pt a beneficia de reducerea acestuia cu 10%).Cui ma pot adresa pentru a se reglementa aceasta problema pentru odata si totdeauna...?Precizez ca pt a achita online din contul personal prin ordin de plata sau mandat postal costurile tranzactiei sunt mai mari ca reducerea aplicata aferenta perioadei...am incercat si aceasta varianta...Va multumesc si astept un raspuns in acest sens

Alte discuții în legătură

Amenda ordonanta 7 completata gresit de agent GeorgeManolache9 GeorgeManolache9 Buna seara ! Am primit o amenda in data de 03.04.2020 in jurul orei 00 deoarece m-a depistat o patrula de politisti ,iar eu aveam declaratia cu data de ... (vezi toată discuția)
Contul bancar, plata on-line si registrul de casa ContSters235906 ContSters235906 Buna ziua, ma poate ajuta cineva in urmatoarea speta??....La asociatia de prop.unde activez ca administrator,mi s-a propus sa fac in asa fel incat oamenii ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Marius 2017 Marius 2017 Buna ziua am primit o amenda de rovinieta in data de 10 02 2017 platita in 48 ore pt contraventia savirsita in data de 10 08 2016 .Am uitat sa verific ... (vezi toată discuția)