avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate C-H

Activitate C-H

Buna ziua!
Stie cineva: onorariu retrocedat in cazul avocatilor se trece in Reg de Incasari si Plati? Ca eu asa consider: se incarca la venituri cu incasarea si se scade cu plata lui.

Nebuloasa mea apare in cazul CAS-ului platit la Casa Avocatilor, unde se plateste la total incasari. Si-atunci daca acest onorariu retrocedat se declara si de avocatul care-l retrocedeaza si de cel care-l primeste, se taxeaza de 2 ori..

Multumesc!
Răspuns la discuția PFA cu mai multe activitati
Multumesc pentru raspuns.
La Reg Comertului nu este nevoie sa ma mai autorizez pt activitatea de expert contabil pentru ca profesez in baza OG 65/1994. De declaratia 220 mi s-a spus la Admin Financ 4 unde platesc impozitul, pentru ca trebuie sa ma inregistreze si cu noua activitate. Culmea: se plateste impozit anticipat pentru fiecare activitate desfasurata. Numai ca mie CUI-ul mi-a fost dat de admin financ 1 unde am sediul profesional. Banuiesc ca si-aici ar trebui sa le fac cunoscut ca mai profesez inca o activitate.
Cu stima!
Buna ziua!
Va retin atentia cu urmatoarea intrebare, sperand ca voi gasi un raspuns.
Concret: am un PFA autorizat prin Reg Com. Cu sediul profesional in sect 1 si domiciliul in sect 4. Declaratiile ce tin de impozit venit le depun la sect 4, cele ce tin de TVA (gen D392) le depun la Sect 1.

Intre timp am obtinut si autorizatia de expert contabil CECCAR. Cform OG 64, aceasta nu trebuie autorizata de Reg Comertului.

Intrebarea mea este: stiu ca la Admin Sect 4 trebuie sa depun un 220 si pt noua activitate, dar la Sect 1 trebuie sa mai depun ceva? Cumva un 070 de mentiuni?

Multumesc anticipat pentru raspuns!