avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Onorariu retrocedat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Onorariu retrocedat

Buna ziua!
Stie cineva: onorariu retrocedat in cazul avocatilor se trece in Reg de Incasari si Plati? Ca eu asa consider: se incarca la venituri cu incasarea si se scade cu plata lui.

Nebuloasa mea apare in cazul CAS-ului platit la Casa Avocatilor, unde se plateste la total incasari. Si-atunci daca acest onorariu retrocedat se declara si de avocatul care-l retrocedeaza si de cel care-l primeste, se taxeaza de 2 ori..

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Evaziun e fiscala Mary355 Mary355 Daca un avocat nu incheie contract de asistenta juridica (dar numele lui apare ca aparator si face motivare apel,deci are activitate in dosar),face evaziune ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Valentin Geapana Valentin Geapana Buna seara ! Mesajul meu este datorat faptului ca vreau sa completez registrul jurnal de incasari si plati si am cateva intrebari adresate celor care se ... (vezi toată discuția)
Factura paypoint adlala adlala Am in fiecare zi incasari din incarcare electonica,in casa de marcat,nu s-a selectionat un deparament singur cu aceasta \"incarcare electronica\"si imi apare ... (vezi toată discuția)