Am in fiecare zi incasari din incarcare electonica,in casa de marcat,nu s-a selectionat un deparament singur cu aceasta "incarcare electronica"si imi apare impreuna cu alte incasari in Raportul Z,cum e corect sa procedez.Factura de la
Paypoint o primesc prin e-mail.
Eu ma gandesc ca nu este corect sa va apara in Rap Z deoarece inteleg ca banii nu apartin soc.ce incaseaza.Soc.banuiesc ca incaseaza doar comisionul pt aceaste tranzactii.
Corect ma gandesc ca ar fi sa fie evidentiat prin 5125.Daca puteti detalia putin modul de functionare a Paypoint si aici ma refer la momentul incasarii-la care soc.ajung banii efectiv din incasari.
Ex:clientul solicita o incarcare el.cu 5euro,se marcheaza in terminal"reincarcare el."tip telefon [EDITAT] la urma confirmare si elibereaza un bon valoric in lei, care il achita clientul si pe urma il trece in casa de marcat ptr.just.numerar incasat.
Eu intrebam daca creditul cumparat de client soc.dvs.il achita mai departe-pt care primeste factura de la furnizor la intreaga valoare sau primiti doar factura de comision pentru efectuarea tranzactiei prin soc.dvs.