avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... EVAZIUN E FISCALA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

EVAZIUN E FISCALA

Daca un avocat nu incheie contract de asistenta juridica (dar numele lui apare ca aparator si face motivare apel,deci are activitate in dosar),face evaziune fiscala?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:44, 14 Martie 2008
Evaziune fiscala face acea persoana care nu plateste impozitul legal pentru banii incasati.
Evaziunea fiscală reprezintă sustragerea prin orice mijloace, în întregime sau în parte, de la plata impozitelor, taxelor şi a altor sume datorate bugetului de stat, bugetelor locale, bugetului asigurărilor sociale de stat şi fondurilor speciale extrabugetare de către persoanele fizice şi persoanele juridice române sau străine.
Da, este evaziune fiscala.
Daca avocatul nu solicita si nu primeste onorariu, este evaziune fiscala?
:) Aia am vrut sa intreb si eu.

Alte discuții în legătură

Ce este evaziunea fiscala? rodica_post rodica_post [b]Ce este evaziunea fiscala? [/b][u] Evaziunea fiscala reprezinta sustragerea prin orice mijloace, în întregime sau în parte, de la plata impozitelor, ... (vezi toată discuția)
Fals in acte si evaziune fiscala raulbalaur raulbalaur Pot sa reclam o tranzactie ilegala daca am o copie dupa antecontract si contractu de vanzare cumparare pe care difera foarte mult sumele.Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala? Nafets Nafets Se intampla uneori cand nu este curent ca in loc de bon fiscal sau factura sa dam un bilet cu produsul si suma cumparate de client, bilet ce il semnam dar nu ... (vezi toată discuția)