Azi am fost la evidenta populatiei pentru a-mi reinnoi actul de identitate. Imobilul unde am domiciliul a fost obiectul unui partaj in anul 2002. Am prezentat sentinta prin care s-a atribuit in totalitate imobilul si mi s-a comunicat ca aceasta trebuie sa aiba mentiunea "definitiva si irevocabila" , aceasta avand doar mentiunea "definitiva" . Avand in vedere dispozitiile art. 8 din legea de punere in aplicare a NCPC mai am nevoie de o asemenea mentiune? Presupun ca actele necesare eliberarii cartii de identitate se gasesc enumerate intr-un act normativ. Va multumesc.
Multumesc pentru raspuns. Executorul judecatoresc mi-a spus ca din moment ce nu figureaza la ITM, (deoarece e o profesie liberala) nu are cum sa afle ce venit are pentru a pune poprire pe el. De la Finante mi-au spus sa introduc o actiune in instanta si sa cer emiterea unei adrese catre Finante pentru a afla ce venituri are persoana. E corecta aceasta informatie? Mai mult, pot face o adresa si Baroului pentru a afla aceasta informatie, din moment ce avocatii platesc anumite taxe si cote acestuia? Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca venitul unui avocat poate fi poprit in cadrul procedurii de executare silita si daca da, in ce conditii se poate face aceasta.