Buna ziua,
Doresc sa stiu daca venitul unui avocat poate fi poprit in cadrul procedurii de executare silita si daca da, in ce conditii se poate face aceasta.
Multumesc pentru raspuns. Executorul judecatoresc mi-a spus ca din moment ce nu figureaza la ITM, (deoarece e o profesie liberala) nu are cum sa afle ce venit are pentru a pune poprire pe el. De la Finante mi-au spus sa introduc o actiune in instanta si sa cer emiterea unei adrese catre Finante pentru a afla ce venituri are persoana. E corecta aceasta informatie? Mai mult, pot face o adresa si Baroului pentru a afla aceasta informatie, din moment ce avocatii platesc anumite taxe si cote acestuia? Multumesc anticipat.
La barou aflati cat a incasat. Cum il obligati sa va dea ceva ce a incasat, daca el nu va da? Sa ii puneti poprire ? nu aveti cum, tertul poprit trebuie sa fie alta persoana decat debitorul.
Doar daca aflati cine ii datoreaza bani, ca si onorariu si ii puneti poprire prin executor, puteti recupera ceva din onorariile sale.
Poprire
cristian7002
Buna ziua,
Cand cer validarea popririi la tert cer suma pe care o am de incasat plus cheltuieli de executare sau doar cuantumul sumei pe care tertul o ... (vezi toată discuția)