Schimbare domiciliu minor de la mama la tata
Nu înțeleg logica gândirii unui judecător care stabilește domiciliul minorului în continuare la mama ,după 2 ani de proces ( în acești 2 ani minorul a locuit la tata ) și 2 audieri ale monirului de 12 ani în care acesta își exprima clar dorința "" vreau sa locuiesc la tata și sa merg în vizita la mama "" Poate mă ajuta cineva sa înțeleg motivele pentru care vointa minorul NU se ia în calcul . Mulțumesc
grecudana
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună dimineața!
Am trecut prin aceeași problemă cu 2 copii minori.
Autoritatea tutelara m.a trimis în instanță.
Mi.am formulat singura cererea ( nu este nevoie de un avocat ) prin care am explicat motivul vânzării imobilului , am depus toate actele la dosar , a durat cam 0 luna pana la primul termen și apoi hotărârea . Nu este foarte complicat !
Cum se calculează pensia de întreținere pentru 2 copii minori , unul în întreținerea mamei , unul în întreținerea tatălui în condițiile în care tatăl are salariul dublu fata de mama ? Mama poate sa.l dea pe tata în judecata pentru cota din diferență de venituri ?
Trebuie adusa adeverință de la școală în fiecare an prin care sa demonstreze ca urmează cursuri de zi ?
Tatăl trebuie dat în judecata în fiecare an pentru a plăti pensie alimentara copilului major ?
Care este procedura ?
Va mulțumesc!
Din alte discuții pe forum , am înțeles că ar putea avea drept de creanță pentru ca locuim împreună ?
Nu știu. ... întreb pentru ca vreau sa fiu sigură
Ce drepturi are concubinul meu în cazul unei despărțiri ( sau copiii lui , în caz de deces) asupra unui imobil cumpărat de mine prin credit( el necontribuind cu nici un ban la avans sau rate , acestea fiind plătite de mine în totalitate în timpul conviețuirii cu el ) ?
Bună ziua !
Ce drepturi are concubinul ( sau copiii acestuia ) , după 15 ani de conviețui împreună , asupra unui imobil cumpărat de mine prin credit imobiliar pe numele meu ?
Cu părere de rău nu m-a ajutat foarte mult articolul indicat de d. voastră ...așa ca revin cu întrebarea. ..Pe timpul stării de alerta se pot tine adunări generale ale Asociațiilor de proprietari?