avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce drepturi are concubinul meu în cazul unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce drepturi are concubinul meu în cazul unei despărțiri ( ...

Ce drepturi are concubinul meu în cazul unei despărțiri ( sau copiii lui , în caz de deces) asupra unui imobil cumpărat de mine prin credit( el necontribuind cu nici un ban la avans sau rate , acestea fiind plătite de mine în totalitate în timpul conviețuirii cu el ) ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 5 Aprilie 2021
Niciun drept.
0 drepturi...
Din alte discuții pe forum , am înțeles că ar putea avea drept de creanță pentru ca locuim împreună ?
Nu știu. ... întreb pentru ca vreau sa fiu sigură
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pt ca locuiti impreuna ar avea un drept de creanta, ci daca ar contribui la plata ratelor si pooate dovedi asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre relatia de concubinaj virginia25 virginia25 Buna ziua! As dori sa stiu daca o relatie de concubinaj este recunoscuta legala,protejata in vreun fel si daca la decesul unuia dintre parteneri cel ramas in ... (vezi toată discuția)
Partaj - "concubini" - irinaurs irinaurs Buna ziua, Este de prisos sa descriu situatia in care ma aflu acum, pentru ca majoritatea celor care scriu pe acest forum au probleme mai mult sau mai putin ... (vezi toată discuția)