avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Activitate raseth

Activitate raseth

Ma numesc Adrian si am o intrebare legata de ajutoarele care se acorda pentru cresterea copilului.Sotia mea lucra fara contract de munca la o s.r.l. cand a aflat ca este insarcinata in 3 luni.Asta se intampla in luna august 2014.Atunci cand le-a spus patronilor,acestia i-au facut contract de munca part time pe 4 ore.In martie 2015 cand a nascut,am fost sa depun pentru indemnizatie si am fost respins pe motiv ca sotia nu avea 12 luni in contract.Am incercat sa platim din urma acele 3 muni,dar nu s-a putut face nimic.Am ramas asadar cu un salariu minim pe economie si alocatia fetitei de 200 ron.Primaria nu acorda acei 85 ron decat daca avea la fel lucrate 12 luni.Ce ma sfatuiti in cazul acesta?Pe unde pot sa umblu sau sa dau in judecata pentru a recupera acel ajutor care ni se cuvenea.Ori in tara asta beneficiaza de ajutoare numai etniile care stau la colt de strada?Multumesc!
Multumesc pentru raspuns.Sant constient ca nu am cum sa dovedesc de existenta banilor in plic si ca reprezint un caz pierdut, dar as vrea ca angajatii lor sa fie poata fi trasi la raspundere intr-un final.Sant n plangeri pe forumuri despre situatii similare cu a mea si cu angajatii PR care scotocesc in orice colet,plic in cautare de bunuri fara ca nimeni sa poata face ceva.
Varul meu din Malta mi-a trimis in plic prin posta, 547 euro, nevrand sa plateasca 50 de euro comision la Western Union si crezand ca serviciile [EDITAT] functioneaza ireprosabil.Plicul a ajuns, insa fara bani.El nu are decat nr-ul de inregistrare al coletului si chitanta precum ca a platit valoarea expedierii.Problema este ca nu a declarat suma din plic.Stiu ca nu am niciun castig de cauza, pentru ca nu pot dovedi ca au fost banii in colet,dar vreau sa oprim odata pentru totdeauna jafurile care se petrec la [] .Romanii sant jefuiti fara jena din colete fara ca nimeni sa nu poata face nimic. Va multumesc.