avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate axin-vasile1

Activitate axin-vasile1

Buna ziua, am o prblema referitoare la un transfer. Anul acesta fiului meu i s-a oferit posibilitatea sa se transfere la un liceu militar,. A sustinut proba cea mai grea si acum trebuie sa mearga sa dea examenul de diferenta. Cei de acolo de la lic militar spun sa venim pentru examen cu cerearea de transfer deja aprobata si semnata de directorul de la liceul de unde vine el. Nu reusesc sa obtin acordul de la director . Cui sa ma adresez ? Ce solutii am?
Multumesc.
Buna seara. Am si eu o problema daca ma puteti ajuta.in urma cu 2 ani am facut succesiune dupa parinti. Intre timp una din surori a murit. Anul acesta am mers sa-mi iau autorizatie de constructie si de acolo mi-au cerut sa faca nepotii mei succesiune dupa mama lor (adica sora mea). Doar ca notarul ma trimite pe mine unchiul lor la autoritatea tutelara sa iau eu in custodie nepotii, asta in conditiile in care tatal lor (adica cumnatul meu) traieste.
Intrebare : de ce trebuie sa iau eu nepotii in custodie daca traieste tatal lor si nici nu se pune problema sa fi fost scos din drepturi....?
Va multumesc.