avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... dificultati la transfer
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

dificultati la transfer

Buna ziua, am o prblema referitoare la un transfer. Anul acesta fiului meu i s-a oferit posibilitatea sa se transfere la un liceu militar,. A sustinut proba cea mai grea si acum trebuie sa mearga sa dea examenul de diferenta. Cei de acolo de la lic militar spun sa venim pentru examen cu cerearea de transfer deja aprobata si semnata de directorul de la liceul de unde vine el. Nu reusesc sa obtin acordul de la director . Cui sa ma adresez ? Ce solutii am?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 11 August 2016
Mergeti in audienta la conducerea I.S.J. ... ce motiv de refuz are dnul director ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer postliceala (clasa a xi-a) la liceu (clasa a xi-a) Sept Sept Fratele meu este in clasa a XI-a la un liceu profesional si vrea sa se transfere la un liceu teoretic, in clasa a XI-a. A fost refuzat, pe motiv ca nu poate ... (vezi toată discuția)
Copil de cadru militar declarat neadmis la liceul militar, după etapa de departajare a mediilor finale a candidaţiolor declaraţi admişi la celelalte etape printre. ContSters160566 ContSters160566 Bună seara. Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume: Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1 ContSters223036 ContSters223036 buna ziua vreau sa ma transfer de la liceul in care sunt acum pentru ca nu imi place ce invat(sunt la stiinte ale naturii),colegii se iau mereu de mine sh nu ... (vezi toată discuția)