avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transfer postliceala (clasa a XI-a) la liceu (clasa a ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transfer postliceala (clasa a XI-a) la liceu (clasa a XI-a)

Fratele meu este in clasa a XI-a la un liceu profesional si vrea sa se transfere la un liceu teoretic, in clasa a XI-a. A fost refuzat, pe motiv ca nu poate repeta clasa a XI-a si ar fi trebuit sa se transfere in clasa a X-a, desi anul trecut (cls a X-a) a fost refuzat. Practic, inspectoratul sustine ca se poate face transferul, iar liceul refuza. Care este temeiul legislativ in acest caz, mai ales cand el e dispus sa dea toate examenele de diferenta? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Dificultati la transfer axin-vasile1 axin-vasile1 Buna ziua, am o prblema referitoare la un transfer. Anul acesta fiului meu i s-a oferit posibilitatea sa se transfere la un liceu militar,. A sustinut proba ... (vezi toată discuția)
Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)