avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate mihapink

Activitate mihapink

Răspuns la discuția Contract comodat
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Contract comodat
Cred ca nu sunt destul de clara. Cum sa trec toate camerele, daca in documentul care demonstreaza existenta imobilului - CF apare doar parterul? Eu intreb daca pot formula in contract o clauza generala gen "utilizare imobil", fara sa scriu cate camere, poate sa mentionez doar mp. Casa va fi si sediul social si sediul unde se va desfasura activitatea.
Multumesc
Răspuns la discuția Contract comodat
As dori sa trec pe firma cheltuielile. Dar nu voi avea probleme cu cei care verifica, daca fac contractul doar pt o camera iar eu in planul de afaceri voi scrie ca folosesc fiecare camera pentru diverse activitati?
Răspuns la discuția Contract comodat
Cum sa fac descrierea cat mai detaliata, daca in CF apare doar parterul, iar casa are si etaj?
Buna ziua,

Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel putin asa mi s-a spus de la Registrul Comertului). Am citit in anumite raspunsuri de pe forum ca el nu trebuie inregistrat la Finante. S-a schimbat ceva intre timp sau este o situatie speciala pentru srl-d sau asa se procedeaza in general? In contract trebuie sa mentionez ca destinatia spatiului este de sediu social sau nu neaparat? Casa care va deveni sediu social este intabulata doar pe parter. Etajul inca nu. Cum sa formulez in contract in asa fel incat sa nu existe probleme pentru folosirea intregului spatiu, adica si a etajului? Casa e partial in constructie. Trebuie sa mai fiu atenta la ceva?

Va multumesc
Dar exista obligativitatea de a fi platite zilele de concediu neefectuat? Sau este doar o optiune? Pt. ca in Codul muncii scrie "Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă". "Permisa" inseamna obligatorie? Ce pot face in cazul in care nu vor fi platite aceste zile?
Multumesc pt raspuns.
Au fost de acord.
La cate zile de concediu am dreptul dupa 6 luni? 10 zile?
Buna ziua,

Acum patru zile, am depus la conducerea unitatii o cerere de incetare a contractului de munca prin acordul partilor. As avea cateva intrebari:
Trebuie sa primesc o copie a cererii?
Ce se intampla cu cartea de munca? Am inteles ca ele nu vor mai fi obligatorii. In aceste conditii mai trebuie sa o cer?
Am lucrat 6 luni - legal, am dreptul la un anumit numar de zile de concediu. Ce se intampla in aceasta situatie? Zilele nu mai pot fi luate. E obligat angajatorul sa le plateasca?
Ce alte detalii ar mai fi importante de stiut?

Va multumesc,