avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate cypocyp

Activitate cypocyp

In cazul in care am facut o procura soacrei mele cu 6 luni in urma pentru cumpararea unui imobil ,aceasta fiind folosita pentru cumpararea imobilului mai este valabila pentru cumpararea altui imobil sau trebuie sa fac o alta procura?in respectiva procura nu este specificat despre ce imobil este vorba . Va multumesc pentru eventualul raspuns

Răspuns la discuția Valabilitate procura
legally_aid a scris:

Procurile care au fost in tocmite inainte de intrarea in vigoare a Noului Cod civil aveau valabilitatea determinata de vointa partilor.Adica, partile stabileau pe ce termen s-a incheiat, sau puteau stabili ca se incheie pe termen nedeterminat, putand fi insa retrasa, revocata , in anumite conditii.
Acum , in noua reglementare, daca partile nu au prevazut un anumit termen, procurile sunt valabile doar 3 ani.
Cum procura dvs. a fost intocmita sub imperiul legii vechi, se supune acelei legi.

In cazul in care am facut o procura soacrei mele cu 6 luni in urma pentru cumpararea unui imobil ,aceasta fiind folosita pentru cumpararea imobilului mai este valabila pentru cumpararea altui imobil sau trebuie sa fac o alta procura?in respectiva procura nu este specificat despre ce imobil este vorba . Va multumesc pentru eventualul raspuns