BUNA SEARA!
DE CURAND AM ACHIZITIONAT O MASINA ELECTRICA NOUA, PE NUMELE MEU, NOI MAI AVAND O MASINA TRECUTA PE NUMELE SOTULUI, DAR PE CARE PANA ACUM AM CONDUS-O AMANDOI, EU AVAND PERMIS DIN 2001, IAR VARSTA ACUALA 50 ANI.
M-AM ADRESAT UNUI ASIGURATOR, CARE MI-A FACUT UN CALCUL, SUMA DE PLATA FIIND FOARTE MARE, FIINDCA NU FIGUREZ PE NUMELE MEU CU NICI O ASIGURARE PANA IN PREZENT.
INTREB DACA SE POATE FACE O ASIGURARE TOT PE NUMELE SOTULUI, EL FIIND CO-PROPRIETAR SA ZICEM, ADICA SI EL VA CONDUCE MASINA CARE FIGUREAZA PE MINE, ASA CUM AM CONDUS-O SI EU PE A LUI PANA ACUM.
VA MULTUMESC!
Am primit o sesizare de la ANPS, pe 30 nov. 2013, cum ca in urma cu 3 ani , in per. 01-09. 2010 sunt suspicionata ca am realizat venituri impozabile in luna aprilie si iunie 2010 in val. de aprox. 30 ron per luna si ca trebuie sa returnez banii pt. indemnizatia copilului pt. cele 2 luni, adica pt. 60 si ceva ron eu trebuie sa returnez aprox. 3000ron.
In lunile respective, (,,am rascolit"), si mi-am adus aminte ca am avut facute 2 asigurari la o firma, care la vremea aceea m-a sfatuit sa ma ma inscrie ca sa-mi faca o reducere la factura, nestiind nici pe departe ca exista o asemenea lege ca n-ai voie sa realizezi un alt venit, pe care l-am considerat o reducere (precizez ca persoana care m-a inscris stia ca sunt in cresterea copilului, dar nu mi-a spus nimic)
Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac?
Cum poate fi considerat venit o suma atat de mica si sa mi se ia atat de multi bani inapoi, macar daca s-ar putea returna sumele mici din acea perioada.
Va multumesc! Si astept neaparat un raspuns, ca pana pe 5 dec. 2013 trebuie sa clarific situatia ca altfel imi trimite debit .