avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... BUNA SEARA! DE CURAND AM ACHIZITIONAT O MASINA ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

BUNA SEARA! DE CURAND AM ACHIZITIONAT O MASINA ELECTRICA NOUA, ...

BUNA SEARA!
DE CURAND AM ACHIZITIONAT O MASINA ELECTRICA NOUA, PE NUMELE MEU, NOI MAI AVAND O MASINA TRECUTA PE NUMELE SOTULUI, DAR PE CARE PANA ACUM AM CONDUS-O AMANDOI, EU AVAND PERMIS DIN 2001, IAR VARSTA ACUALA 50 ANI.
M-AM ADRESAT UNUI ASIGURATOR, CARE MI-A FACUT UN CALCUL, SUMA DE PLATA FIIND FOARTE MARE, FIINDCA NU FIGUREZ PE NUMELE MEU CU NICI O ASIGURARE PANA IN PREZENT.
INTREB DACA SE POATE FACE O ASIGURARE TOT PE NUMELE SOTULUI, EL FIIND CO-PROPRIETAR SA ZICEM, ADICA SI EL VA CONDUCE MASINA CARE FIGUREAZA PE MINE, ASA CUM AM CONDUS-O SI EU PE A LUI PANA ACUM.
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:05, 12 Noiembrie 2022
Asigurarea se face pe numele proprietarului și nu pe cel al utilizatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrea să fac rca pe numele unuia din utilizatori. În cazul unui eveniment, poate respinge asigurătorul despăgubirea din această cauză? Stefan Alexandroae Stefan Alexandroae Buna ziua , voi achiziționa un autoturism nou , pe numele meu. Eu nu am mai avut autoturisme deținute în proprietate , fostul autoturism a fost înscris pe ... (vezi toată discuția)
Calculul politei rca pentru un proprietar fara carnet de conducere costynav costynav buna ziua! poate s-a mai discutat, dar stie cineva cum se face calculu pt polita RCA cand proprietarul nu are permis auto avand in vedere ca se cere ... (vezi toată discuția)
Rca despãgubește și în cazul când altcineva conduce mașina? fuzzydoe fuzzydoe Sunt proprietarul unui autovehicul pentru care recent am încheiat un RCA pentru persoană fizică. Nu am trecut utilizator pe asigurare fiindcă, sincer, nu ... (vezi toată discuția)