Ce efecte produce o posesie notata in cf după închiderea lucrării de înregistrare sistematica? Se poate nota în cartea funciara la cererea primăriei!? Precizez ca în cf este înscris provizoriu UAT.
Donatia a fost facuta la notar prin act autentic si s-a inscris in cartea funciara . Si nu avem acceptul celuilalt sot , adica al donatarului . Donatorul vrea sa revoce donatia printr o declaratie autentica , fara acceptul donatarului .
Da mai este valabil , din cartea funciara nu e radiat , iar Ag Dom. Statului nu stie de existenta sentintei civile prin care se dispune intabularea asupra constructiilor in fav . persoanei fizice !
Am urmatoarea problema : In cartea funciara titurarul dreptului de proprietate asupra c-tiilor e o persoana juridica, iar proprietarul terenului e o persoana fizica ce a dobandit dreptul de proprietate prin mostenire . La foaia C asupra constructiilor s-a inscris in 2014 sechestru in favoarea AGENTIA DOM. STATULUI. Intrebarea mea e daca am o sentinta jud. definitiva si irevocabila prin care se dispune intabularea dreptului de proprietate asupra constructiilor in favoarea persoanei fizice care i si proprietarul terenului , se poate inscrie in cartea funciara avand in vedere ca exista acel sechestru notat ?? sau o sa imi respinga cererea de intabulare ? (la emiterea sentintei civile nu s a depus extras actualizat si nu s a avut in vedere acel sechestru ).
Deci , in cartea funciara sunt inscrisi trei proprietari in 1/1 parte ! Nu au cota determinata ! Unul din cei trei vinde cota nedeterminata din cota de 1/1 parte ! Se poate face inscrierea in cartea funciara pe cota aia nedeterminata ??