Am urmatoarea problema : In cartea funciara titurarul dreptului de proprietate asupra c-tiilor e o persoana juridica, iar proprietarul terenului e o persoana fizica ce a dobandit dreptul de proprietate prin mostenire . La foaia C asupra constructiilor s-a inscris in 2014 sechestru in favoarea AGENTIA DOM. STATULUI. Intrebarea mea e daca am o sentinta jud. definitiva si irevocabila prin care se dispune intabularea dreptului de proprietate asupra constructiilor in favoarea persoanei fizice care i si proprietarul terenului , se poate inscrie in cartea funciara avand in vedere ca exista acel sechestru notat ?? sau o sa imi respinga cererea de intabulare ? (la emiterea sentintei civile nu s a depus extras actualizat si nu s a avut in vedere acel sechestru ).
Da mai este valabil , din cartea funciara nu e radiat , iar Ag Dom. Statului nu stie de existenta sentintei civile prin care se dispune intabularea asupra constructiilor in fav . persoanei fizice !
Dreptul de superficie
IOAN38
buna ziua!in urma unui lung proces,am pierdut pamantul de sub casa plus curte,mentionez ca in urma altei hot.jud.eu am drept de superficie asupra tuturor ... (vezi toată discuția)