avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SECHESTRU ASIGURATOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SECHESTRU ASIGURATOR

Am urmatoarea problema : In cartea funciara titurarul dreptului de proprietate asupra c-tiilor e o persoana juridica, iar proprietarul terenului e o persoana fizica ce a dobandit dreptul de proprietate prin mostenire . La foaia C asupra constructiilor s-a inscris in 2014 sechestru in favoarea AGENTIA DOM. STATULUI. Intrebarea mea e daca am o sentinta jud. definitiva si irevocabila prin care se dispune intabularea dreptului de proprietate asupra constructiilor in favoarea persoanei fizice care i si proprietarul terenului , se poate inscrie in cartea funciara avand in vedere ca exista acel sechestru notat ?? sau o sa imi respinga cererea de intabulare ? (la emiterea sentintei civile nu s a depus extras actualizat si nu s a avut in vedere acel sechestru ).
Cel mai recent răspuns: ioanaol , utilizator 20:52, 5 Februarie 2015
acel sechestru mai are valabilitatae? daca nu obtineti ridicarea lui.
Da mai este valabil , din cartea funciara nu e radiat , iar Ag Dom. Statului nu stie de existenta sentintei civile prin care se dispune intabularea asupra constructiilor in fav . persoanei fizice !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pierde un teren mostenit legal? DanM DanM In 1988 am primit mostenire dupa decesul unui unchi cota lui de 1/2 dintr-un teren intravilan pe care era construit o anexa gospodareasca dar care nu era ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren doinadavidescu doinadavidescu Am solicitat intabularea unui teren,dintr-o localitate dintr-un judet din nordul tarii, pentru care exista titlu de proprietate pe numele unei persoane ... (vezi toată discuția)
Dreptul de superficie IOAN38 IOAN38 buna ziua!in urma unui lung proces,am pierdut pamantul de sub casa plus curte,mentionez ca in urma altei hot.jud.eu am drept de superficie asupra tuturor ... (vezi toată discuția)