Am o popriere pe salariu de la doua banci, dintre care cu una am un angajament de plata, dar a doua imi refuza angajamentul in mod repetat, ceea ce imi reduce salariu la 800 lei/luna, din care trebuie sa mai platesc si gradinita 200 lei. Ce pot face si cui ma pot adresa ca sa pot obtine o poprire mai mica din salariu? Mentionez ca am doi copii minori in intretinere.
Bună seara,
Mulțumesc pentru promptitudinea răspunsului dvs.
Îmi era teamă de răspunsul ăsta.
Nu au avut bunuri înainte de căsătorie. Problema este ca fratele vitreg și-a însușit actele de proprietate. Mamei mele nu i-a dat cheie de la casa părintească și pentru asta am făcut o plângere penală împotriva lui.
-Vă rog să nu mai citați integral mesajele. Apăsați pe Răspunde, mulțumesc-
In casnicie a venit fiecare cu copilul la pachet. Prima care a decedat este mama mamei mele. Nu s-a facut succesiunea dupa aceasta, La 8 ani dupa, a decedat si tatal vitreg. Acum trebuie dezbatuta succesiunea intre mama mea si fratele ei vitreg. Cat ii revine mamei mele din mostenire?
Din Septembrie am reluat serviciu dupa o perioada de 2 ani de concediu crestere copil. Am dori sa avem al doilea copil. Trebuie sa il planificam dupa alte 12 luni de munca sau il putem concepe oricand? :)