avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate Violet99

Activitate Violet99

Am optat pt 2 ani.
Multumesc pt raspunsuri!
Am intrat in concediu de crestere copil in februarie 2013 si doresc sa ma intorc la munca in mai 2014. Intrebarea mea este daca ma intorc pe 15 mai la munca, mai pot primi suplimentul intreg de 500 lei?
Răspuns la discuția Dezbatere mostenire
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o rugaminte: certificatul de mostenitor de unde il obtin?
Buna ziua! As dori sa aflu cateva informatii privind dezbaterea unei mosteniri din partea tatalui. Acesta a murit in 2008, dar succesiunea din partea parintilor sai nu a fost efectuata la momentul respectiv, astfel ca este vorba de o casa de locuit si terenul aferent si alte terenuri situate in diferite zone. La notar nu se poate efectua succesiunea intrucat fratii tatalui meu nu s-au stabilit de comun acord. Pana la decesul tatalui meu, acesta impreuna cu cei trei frati ai sai si-au stabilit de comun acord delimitarea proprietatii, astfel ca locuinta in cauza (casa pe pamant si terenul aferent acesteia) au ramas in grija tatalui meu, ceilalti frati intelegandu-se sa administreze terenurile respective. Intrucat am inteles ca este nevoie de instanta de judecata pentru a solutiona cauza, v-as ruga sa binevoiti a ma indruma in acest sens. Mentionez ca pentru casa batraneasca in cauza dar si pentru celelalte terenuri nu detin documente de proprietate, iar impozitul aferent nu a mai fost achitat din 2008, iar pana la acea data tatal meu fiind cel care a achitat impozitul aferent locuintei si a terenului pe care e situata aceasta. Va multumesc anticipat.