Buna .am fost in germania la munca si am avut o problema de sanatate .infectie .doctoru din germania o vrut sama opereze.firma o spus ca asigurarea nu acopera operatia.am venit in tara .si aici mio tratat infectia cu tablete fara interventie chirungicala.acum firma nu ma mai ia inapoi .spund ca doctorul din germania mio scris alt diagnostic si trebuia operat.Din cauza doctorului am perdut dreptul de munca .pot sal dau in judecata in RO?
Buna ziua as avea si eu o intrebare cum as putea recupera sau daca as putea o polita de asigurare din 2009 kind mascati (S.P.I.R)au tras dupa un infractor si o nimerit masina mea dauna find atunci de 6600 ron cu diviz dela servis .am poze cu procurori la fata loculuisi actele.Al doua intrebare eu cu sotia si fetita am fost socati pute fi mai rau ca glontu o intrat prin parpriz si o esit prin luneta am platit la avocati sa se ocupe de caz dar o zis dupa mult tinp ca ne luptam cu morile de vint ,As dori sa stiu pot da statu in judecata la CEDO?Pentru ca nu as dori sa ramanem numai cu keltuieli din partea mea find nevinovati prin sinplu fapt ca treceam cu msina prin acea zona.( inpuscaturi Borsa 05 aug 2009 ).
VA multumesc