Buna ziua,
Stie cineva daca exista vreo actiune in instanta in raport de prevederile legii 165/2013, prin care sa oblige ANRP sa emita titlul de despagubire. Legea stabileste termenul de 60 de luni de la data intrarii in vigoare a legii pt. a solutiona dosarele de despagubiri. A promovat cineva vreo actiune in acest sens?
Dosarul meu e trimis din 2011 la ANRP, nefiind solutionat pana in prezent. Totodata ANRP imi spune sa astept 5 ani si dupa aceea sa merg in instanta.
Art. 34. -
(1) Dosarele inregistrate la Secretariatul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor vor fi solutionate in termen de 60 de luni de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, cu exceptia dosarelor de fond funciar, care vor fi solutionate in termen de 36 de luni.
Buna ziua,
Parintii mei au decedat si nu s-a dezbatut succesiunea. Mai am inca 4 frati si as vrea sa facem succesiunea pe locuinta parintilor decedati. Din cate am inteles niciunul din mostenitori nu doreste sa ia casa. As vrea sa stiu ce cota-parte imi revine mie de la mostenire in cazul in care o sa se vanda imobilul urmand sa impartim banii?