avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate sagui

Activitate sagui

Răspuns la discuția Ma apara CEDO?
Cum sa nu, sa i se puna un 73. lit B din cauza ca i-as fi zis "si o fata de 14 stie ce vrea un baiat de la ea?!"
Răspuns la discuția 73 lit B retinut din flori ...
Ok, dar in cazul de fata victima nu a facut asa... doar i-am scris ceva ridicol.
1983? ceausescu ?

Nici macar nu o gasesc pe net, poate veti avea buna vointa s-o postati.
raduraducu2008 a scris:

că vă convine, sau nu... provocarea a existat. Cum ați fi gândit dacă trebuia să apărați pe cel care a săvârșit fapta de vătamare? Mai ziceați că nu a existat provocare?

Da, dar ca provocarea sa existe trebuie ca invinuitul sa se afle SUB STAPANIREA .... iar provocarea sa fie rezultatul unei provocari produse prin

- atingerea grava a demnitatii
- amenintarea cu o fapta ilicita grava
- violenta
ynocentta a scris:

Analizati oportunitatea invocarii lipsei provocarii din partea persoanei vatamate,

Dezvolta :(
Răspuns la discuția Ma apara CEDO?
Exista ceva jurisprudent cedo care sa zica clar ca uite daca zici "esti un prost" nu e calomnie/insulta pt. ca e parerea ta, dar daca zici "esti corupt" trebuie sa dovedesc acest aspect?

sau astea sunt doar basme si trebuie sa ma comport ca un mic robotel comunist?
Discuție Ma apara CEDO?
Ma poate apara cedo contra unui asemenea abuz:

www.avocatnet.ro/content/for... ?
Cum ma pot apara impotriva acelui 73. lit B? :( Ceva idei?
Vatamare corporala.

Am cerut tentativa de omor, nu mi s-a aprobat. Am cerut apoi slutire (vat. corp. grava) intrucat e o cicatrice foarte mare, la procurorul de caz... insa el nici nu mi-a raspuns la cerere... a dat din senin SUP cu 73. lit B.
Dap. S-a dispus SUP. Contestat la prim procuror , apoi s-a retinut cauza spre judecare de catre judecator.

Dar totusi a fost trimis in judecata pt. un nr. de 35 zile IML cu acel 73. lit B. Procurorul de sedinta insista sa se retina acel 73 lit B...insista pe pedeapsa minina (amenda administrativa)

Va dati seama ca nu imi convine sa fiu taiat cu cutitul, si sa vina la mine cineva cu asemenea scuze ?

Stiu f. bine ce inseamna 73 lit B...posibil fara daune morale, o parte din costurile materiale,etc.