avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 73 lit B retinut din flori ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

73 lit B retinut din flori ...

Un tip intra pe profilul unei fete, fara sa stie ca defat e prietenul ei pe acel profil.

Prietenul, dandu-se fata intreaba: ce vrei de la mine?
Baiatul zice: Si o fata de 14 ani stie ce vrea un baiat de la ea....

Prietenul fetei se duce si il bate bine pe invidul respectiv apoi se scuza cu faptul ca victima i-ar fi adresat provocari sexuale fetei....

Poate obtine sau nu 73. lit B? de ce da, de ce nu?

In speta s-a dispus 73 lit B de catre procuror si asa a ramas ... cum ma pot apara in fata unei asemenea balarii ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2013
sagui, utilizator
S-a inceput urmarirea penala?
Dap. S-a dispus SUP. Contestat la prim procuror , apoi s-a retinut cauza spre judecare de catre judecator.

Dar totusi a fost trimis in judecata pt. un nr. de 35 zile IML cu acel 73. lit B. Procurorul de sedinta insista sa se retina acel 73 lit B...insista pe pedeapsa minina (amenda administrativa)

Va dati seama ca nu imi convine sa fiu taiat cu cutitul, si sa vina la mine cineva cu asemenea scuze ?

Stiu f. bine ce inseamna 73 lit B...posibil fara daune morale, o parte din costurile materiale,etc.
sagui, utilizator
Si articolul infractiunii care e?
Vatamare corporala.

Am cerut tentativa de omor, nu mi s-a aprobat. Am cerut apoi slutire (vat. corp. grava) intrucat e o cicatrice foarte mare, la procurorul de caz... insa el nici nu mi-a raspuns la cerere... a dat din senin SUP cu 73. lit B.
sagui, utilizator
Daca dosarul e la instanta, judecatorul va decide nu procurorul,in urma probelor. Cereti daune morale si cheltuieli judecata( spitalizare, avocat).

Alte discuții în legătură

Penal - retinere circumsntanta atenuanta 73 lit b. xuser xuser Pe scurt: In cazul in care am conversat cu o domnsioara pe internet, iar prietenul domnisoarei profitand de faptulul ca avea acces la adresa de Yahoo ... (vezi toată discuția)
Circumstanta atenuanta - 73. lit b saaaaaaaaapoiii saaaaaaaaapoiii Am o prietena. Un baiat ii batea apropuri sa ma paraseasca, sa fie cu el... ii facea avansuri sexuale... l-am batut pe acel baiat... pot primi sau nu ... (vezi toată discuția)
Provocarea si eroare de fapt castordo castordo Speta: Un tip o hartuieste pe o fata, dupa voce tipa il confunda cu un coleg de clasa. Prietenul fetei il loveste pe acel baiat, si primeste celebrul 73 ... (vezi toată discuția)