avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate Vandelay

Activitate Vandelay

Bună ziua,

Ce strategie legală îmi recomandați să abordez în situația în care unul dintre profesorii copilului meu își bate joc și îmi umilește copilul în mod constant în timpul orelor? Sunt mai mulți părinți ca mine, cu copii care suferă la școală în același mod din cauza acelui profesor.

Copiii sunt la gimnaziu.

Mulțumesc!
Am pierdut un proces cu o agentie imobiliara, dar nu am primit nicio notificare/citatie, nici inaintea procesului, nici dupa.

Trebuie sa le dau astfel o suma de bani, dar nu m-a contactat nimeni pentru a-mi cere acesti bani (detaliile procesului le-am aflat de pe just.ro)

Au trecut deja cateva luni. Ma pot astepta la penalizari? Proprire? Executor?

Buna ziua,

Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns in problema de mai jos:

Am un contract de telefonie & internet & tv cu unul dintre marii operatori de acest gen de servicii din România.
De mai multe luni am intreruperi foarte dese ale serviciului. Am sunat la ei de peste 20 de ori la deranjamente. Am cerut sa fiu sunat, sa mi se explice ce se intampla, sa vina un tehnician de pe teren sa-mi zica si mie cum stau lucrurile. Niciun efect. Parca vorbesc cu roboti, nu cu oameni. Primesc aceleasi raspunsuri parca recitate dintr-un cod de-al lor.

Văzând ca reclamatiile mele nu au niciun rezultat, am inceput sa inregistrez convorbirile, urmand sa ma adresez OPC-ului sau ma gandesc chiar sa-i dau in judecata.

Intrebarea mea este: pentru a putea folosi aceste inregistrari am nevoie de acordul acestor persoane cu care am vorbit? La inceputul fiecarei convorbiri mi se spune "acest apel poate fi inregistrat; continuarea apelului reprezinta acordul dumneavoastra". Cu alte cuvinte ei pot inregistra si pot folosi aceasta inregistrare, dar daca eu inregistrez fara sa le mai cer si eu la randul meu acordul, nu pot folosi aceasta inregistrare?

Stiu ca in anumite tari este necesar acordul ambelor parti pentru a inregistra o convorbire, iar in alte tari este suficienta notificarea inregistrarii doar a uneia dintre parti. Cum stau lucrurile in România?