avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pierdut proces cu agentie imobiliara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pierdut proces cu agentie imobiliara

Am pierdut un proces cu o agentie imobiliara, dar nu am primit nicio notificare/citatie, nici inaintea procesului, nici dupa.

Trebuie sa le dau astfel o suma de bani, dar nu m-a contactat nimeni pentru a-mi cere acesti bani (detaliile procesului le-am aflat de pe just.ro)

Au trecut deja cateva luni. Ma pot astepta la penalizari? Proprire? Executor?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 27 Ianuarie 2017
Se poate ajunge la executare silita, asta inseamna ca veti plati si cheltuieli de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuielilor de judecata dandan2 dandan2 Buna ziua,daca ma puteti ajuta cu un raspuns in privinta platii unor cheltuieli de judecata.In fapt este vorba despre un proces pe care l-am pierdut printr-o ... (vezi toată discuția)
Datorie societate furnizoare servicii telefonie mobila/proces fuzzy fuzzy Am avut o datorie mai veche la C. pentru care m-am judecat direct cu ei, nu cu o firma de recuperari.Asta se intampla in anul 2003-2004. Initial cred ca am ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata dupa pierderea procesului ramy78 ramy78 Buna ziua. Am aflat astazi ca am pierdut un proces civil. Sentinta este irevocabila si sunt obligata la plata a 2000 lei cheltuieli de judecata. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)