avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate geta6

Activitate geta6

Răspuns la discuția Credit Express
Multumesc!
Ce pot sa faca ei in situatia de fata? Cum vor recupera daca nu platesc?
Vor trece la executare silita? Cum se vor desfasura lucrurile in continuare? Nu pot plati aceasta suma in rate?
Imi cer scuze. Am vrut sa scriu 2013
e o factura la cosmote din septembrie 2018
Discuție Credit Express
Am primit o instiintare de la Credit Express , o societate cipriota cu sediul in Bucuresti, ca am de plata, in 15 zile, o suma pentru o datorie catre Cosmote, datorie preluata de ei. mentionez ca datoria preluata de ei era de 1200 lei, iar acum mi se cere sa platesc 3900 de lei. ce sa fac? cum sa procedez?
Chemarea in judecata pentru drepturi salariale pe perioada 1 ianuarie 2010-13 mai 2011, mai este actuala , se mai poate face? este vorba de plata diferentelor pentru drepturi salariale neacordate.
Răspuns la discuția Incuviintare executare silita
Daca procesul a avut loc in 16.07 , dupa cat timp va veni somatia si dupa cat timp se va trimite pentru proprire catre angajator?
Multumesc!
Cam cat dureaza aceasta? Conturi nu am decat contul de salariu la alta banca. Poate reusesc sa ajung acasa la popriri in 30 august , Procesul de incuviintare a avut loc ieri. 16.07.2014. Voi primi o hartie ceva si acasa?
Am urmarit pe pagina ministerului de justitie si am vazut ca am primit incuviintarea sa fiu executata silit in data de 16.07.2014. pentru o suma de aproximativ 3500 de lei, pentru un card de credit.. Mentionez ca sunt angajata la stat , momentan sunt in concediu si sunt plecata la lucru in Italia pana in 30 august. Ce va urma in continuare? Se va trimite la angajator sa mi se faca proprie sau vor merge acasa ?