avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviintare executare silita

Am urmarit pe pagina ministerului de justitie si am vazut ca am primit incuviintarea sa fiu executata silit in data de 16.07.2014. pentru o suma de aproximativ 3500 de lei, pentru un card de credit.. Mentionez ca sunt angajata la stat , momentan sunt in concediu si sunt plecata la lucru in Italia pana in 30 august. Ce va urma in continuare? Se va trimite la angajator sa mi se faca proprie sau vor merge acasa ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:36, 18 Iulie 2014
Probabil (mai mult ca sigur) ca pentru suma aceasta mica se va pune poprire pe conturile bancare, precum si adresa la angajator pentru 1/3 din venituri.
Cam cat dureaza aceasta? Conturi nu am decat contul de salariu la alta banca. Poate reusesc sa ajung acasa la popriri in 30 august , Procesul de incuviintare a avut loc ieri. 16.07.2014. Voi primi o hartie ceva si acasa?
Da veti primi o somatie acasa, cat despre durata, ei nu au o graba mai ales ca suma este micuta.
Multumesc!
Daca procesul a avut loc in 16.07 , dupa cat timp va veni somatia si dupa cat timp se va trimite pentru proprire catre angajator?

Alte discuții în legătură

Blocare conturi bancare c_andreea c_andreea Stie cineva daca se pot bloca conturile la alta banca in cazul unor restante la credite? Si daca da, cat timp dureaza sau cam a cata etapa ar fi asta? ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)
Propriri administratia financiara oana_dt oana_dt Cei de la finante sunt obligati sa trimita somatii inainte de a cere proprirea unui cont bancar al unei persoane juridice? Pentru neplata TVA sau impozit ... (vezi toată discuția)